RADNO VRIJEME TRGOVINE: PON-PET 9-15h

Udobnost i praktičnost – ono što tražimo od grudnjaka nakon mastektomije

Kada je u pitanju odabir grudnjaka, udobnost i praktičnost često su na vrhu liste prioriteta svake žene, a posebno žene koja je prošla operaciju raka dojke. Grudnjaci koji žuljaju, urezuju se i stežu trebali bi vam postati stvar prošlosti. U potrazi za optimalnim balansom između stila i udobnosti u našu ponudu smo uveli grudnjake brenda Anita – modele LOTTA i LYNN.

Provjerite zašto su ovi grudnjaci naši apsolutni bestselleri

Ovi grudnjaci, napravljeni od najnježnije mikrofibre, predstavljaju novu generaciju donjeg rublja nakon mastektomije koji ne samo da pružaju podršku već i osiguravaju nezaboravno iskustvo nošenja. Zahvaljujući niskoj pasici grudnjaka, ovi grudnjaci ne stišću, pružajući osjećaj slobode i udobnosti tokom cijelog dana. Također, idealan su odabir za žene različitih tjelesnih oblika i veličina.

Grudnjak LOTTA

Model grudnjaka LOTTA izgledom podsjeća na sportski topić. Niska pasica grudnjaka osigurava posebnu udobnost u nošenju i ugodnost na koži. Kopča se na leđima, naramenice su podesive, dajući dodatnu fleksibilnost i podršku. Obostrani džepići lijepo drže silikonsku protezu na mjestu pružajući ženama osjećaj samopouzdanja i sigurnosti.

Grudnjak LYNN

Vrlo sličan model grudnjaku LOTTA, ali s prednjim kopčanjem. Model LYNN može biti vaš prvi grudnjak nakon mastektomije. Napravljeni su od toliko nježne mikrofibre da se mogu nositi i tijekom zračenja. Rastezljiva mikrofibra prilagoditi će se svim veličinama i oblicima tijela. Visoke bočne strane grudnjaka sakriti će ožiljke, a podesive naramenice daju dodatnu fleksibilnost i podršku.

Grudnjaci za spavanje

Osim toga, ovi grudnjaci pružiti će vam udobnost čak i za vrijeme spavanja. Njihova lagana struktura i nježna mikrofibra omogućavaju ženama da uživaju u mirnom snu bez osjećaja nelagode ili pritiska. Ova funkcija čini ih izvrsnim izborom za svakodnevno nošenje, osiguravajući neprekidnu udobnost od jutra do večeri. Za spavanje ih možete koristiti s laganim tekstilnim umetkom.

Važno je istaknuti koliko je udobnost važna nakon mastektomije. Žene prolaze kroz osjetljivo razdoblje nakon ove operacije, i pronalaženje grudnjaka koji ne žulja i pruža podršku ključno je za njihovo fizičko i emocionalno blagostanje. Modeli poput LOTTA i LYNN nude upravo to – udobnost koja omogućava ženama da se osjećaju sigurno i udobno u svakom trenutku.

Ono što ovaj duo grudnjaka ističe iz mase je činjenica da su toliko ugodni za nošenje da žene gotovo ne osjećaju da ih imaju na sebi. Ovaj osjećaj lakoće i udobnosti čini ih savršenim izborom za svaku priliku, od svakodnevnih aktivnosti do posebnih događaja.

U svijetu gdje su udobnost i stil neraskidivo povezani, grudnjaci poput LOTTA i LYNN osvajaju srca žena širom svijeta, nudeći ne samo podršku, već i osjećaj zadovoljstva koji se ne može nadmašiti.

Podijeli

Novo na blogu

Gubitak kose uslijed kemoterapije

pin up Nama ženama je gubitak kose uslijed kemoterapije veći šok od same dijagnoze maligne bolesti i jedan od najvećih stresova tijekom liječenja. Gubitak kose može biti težak fizički i

Povezane objave

Istakni ljepotu svog tijela

Unatoč bolesti koju si preboljela i usprkos tome što se tvoje tijelo promijenilo, ti si još uvijek ona ista – lavica, snažna žena koja može sve, koja će se suprotstaviti sudbini i pobijediti, koja je moćna i predivna u isto vrijeme. Našom linijom proizvoda dajemo ti mogućnost da istakneš svoju senzualnost i da se osjećaš ugodno u svom tijelu.