Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

 Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

FAQ

S poklon karticom nećete pogriješiti. Možete kupiti poklon karticu od 26,54€ (200kn), 39,81€ (300kn), 66,36€ (500kn) i 132,72€ (1000kn).

Naranjo da Vam odgovaraju! Naši su proizvodi savršeno stvoreni za nošenje poslije operacije, bilo da se radi o jednostranoj ili obostranoj mastektomiji, lumpektomiji… Džepići su postavljeni s obadvije strane tako da umetkom silikonske proteze postižete jednakost i simetriju.

Iz galerije proizvoda odaberite željeni proizvod, model, boju i veličinu (ako trebate pomoć pri odabiru veličine pogledajte našu tablicu veličina). Dodajte proizvod u košaricu. Kada završite s kupnjom kliknite na “Košaricu” (ikonu u gornjem desnom kutu). Provjerite sve detalje odabranih proizvoda (količinu, boju, veličinu, model…), a zatim nastavite s kupnjom. Unesite svoje podatke za dostavu, te način i podatke o plaćanju. Provjerite jesu li uneseni podaci točni i potvrdite narudžbu.

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku je 4,64€ (35kn). Cijena dostave besplatna je u domaćem prometu za narudžbe iznad 59,72€ (450kn).

Da, šaljemo u inozemstvo.

  • Jednokratne kreditne kartice
  • Kreditnom karticom na rate
  • Bankovnim transferom
  • Prilikom isporuke
  • KeksPay
  • PayPal
  • Kriptovalutama

Prilikom kupovine na www.aryaintimates.com moguće je obročno plaćanje kreditnim karticama.

Uvijek možete plaćati u ratama sa svojom kreditnom karticom.

Ne morate se registrirati prilikom kupnje, ali ukoliko se registrirate, možete pratiti sve svoje dosadašnje narudžbe, kreirati listu želja, možete spremiti sve svoje podatke za plaćanje i dostavu kako bi Vaša iduća kupnja bila brža te primati naš newsletter sa najnovijim ponudama i pogodnostima.

Dodatni troškovi i carina mogući su sukladno odredbama zemlje iz koje naručujete odnosno adrese zemlje u koju se narudžba šalje. Sve dodatne troškove proizašle ovim putem snosi kupac. Carinski i drugi troškovi variraju od države do države, za više informacija kontaktirajte Vaš lokalni carinski ured.

Naravno! Javite nam se na e-mail customer@aryaintimates.com ili telefonom na 092.4076455 od ponedjeljka do petka 9:00-15:00, te ćemo Vam objasiti postupak zamjene ili povrata.

Najčešće otpremamo robu unutar 24-48 sati, čim narudžba bude otpremljena obavijestiti ćemo Vas e-mailom. Paketi u domaćem transportu na svoje odredište stižu GLS-om obično unutar 24 sata (ne uključujući otoke). U Europu šaljemo GLS-om, a u ostatak svijeta DHL-om.

 

Slijedite naše savjete oko odabira veličine u tablici veličina i brzo i jednostavno ćete moći odabrati odgovarajuću veličinu.

  1. Predlažemo Vam da pogledate naš kratki video kao pomoć pri uzimanju mjera. Zaista je vrlo jednostavno, možete uzeti mjere same ili uz nečiju pomoć
  2. Prepoznajte ključne točke kod određivanja mjera na našem modelu
  3. Provjerite uzete mjere s našom tablicom veličina

Za dodatnu pomoć možete nas kontaktirati e-mailom customer@aryaintimates.com ili telefonom na 092-4076455 od ponedjeljka do petka 9:00-15:00.

Istakni ljepotu svog tijela

Unatoč bolesti koju si preboljela i usprkos tome što se tvoje tijelo promijenilo, ti si još uvijek ona ista – lavica, snažna žena koja može sve, koja će se suprotstaviti sudbini i pobijediti, koja je moćna i predivna u isto vrijeme. Našom linijom proizvoda dajemo ti mogućnost da istakneš svoju senzualnost i da se osjećaš ugodno u svom tijelu.