Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

 Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

monika-kozub-small

Arya

Na talijanskom aria znači zrak.

Na sanskrtu Arya znači plemenita.

Na hebrejskom je Aria lavica.

U perzijskom je Arya lojalna prijateljica.

Linija proizvoda za žene s posebnom pričom.

Arya-photo-shooting-12

Baš kao što ova linija proizvoda ima posebnu priču, tako je imaju i žene koje će je nositi. A jedna od njih je i osnivačica brenda, Simona Augustić.

Svega 5% slučajeva raka dojke zadesi žene mlađe od 40 godina, no Simona je bila među njima –

Simona je za svoju diagnozu saznala svega tjedan dana prije nego što je na svijet donijela predivnu djevojčicu. 

Period koji je prošla nešto je što ćete razumjeti sve vi koje ste se pronašle na ovoj stranici kako biste pronašle adekvatno donje rublje nakon borbe s karcinomom. A onda, kada je taj period konačno bio iza nje, dočekali su je ružni ortopedski postoperativni grudnjaci koji kao da su bili stalni podsjetnik na bol i traumu koju je doživjela.

Gdje pronaći one koji nisu takvi? Ponude nije bilo, ni u Hrvatskoj ni u regiji. I zato je Simona odlučila osnovati svoj brend, onaj koji će svim ženama koje su prošle kroz isto ponuditi estetski privlačno, elegantno, udobno i ženstveno donje rublje koje će probuditi njihovu ženstvenost, senzualnost i samopouzdanje.

Turbulentan.

Iscrpljujući.

Emotivan.

Ti nisi svoja dijagnoza!

Brendom Arya Intimo
želimo poručiti svima vama:

Mi vidimo tebe.

Pravu tebe.

Kakva jesi
i kakvom želiš biti.

Lijepa zbog sebe!

Ti nisi svoja dijagnoza.
Ti si snažna.

HRABRA.

MOĆNA.

Nepobjediva!

Ako si tu, onda znači da se oporavljaš od mastektomije, da živiš s jednom dojkom ili pak bez njih. Mi smo tu kako bismo ti pomogle osjećati se lijepo, ugodno i zadovoljno u tijelu koje je doživjelo promjenu.

Želimo da se osjećaš moćno jer si predivna, senzualna i jaka žena!

Istakni ljepotu svog tijela

Unatoč bolesti koju si preboljela i usprkos tome što se tvoje tijelo promijenilo, ti si još uvijek ona ista – lavica, snažna žena koja može sve, koja će se suprotstaviti sudbini i pobijediti, koja je moćna i predivna u isto vrijeme. Našom linijom proizvoda dajemo ti mogućnost da istakneš svoju senzualnost i da se osjećaš ugodno u svom tijelu.

Od žene za ženu

Rado ćemo s tobom podijeliti svoje misli, savjete i životne lekcije. Nadamo se da ćeš uz ove naše riječi shvatiti da nisi sama te da ćeš pronaći odgovore na mnoga pitanja koja ti tinjaju u glavi.

blog post