Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

 Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

CONTACT samoljepljiva proteza

150,00 

Najniža cijena u 30 dana:

150,00 

Amoena CONTACT (samoljepljiva) silikonska proteza prianja direktno na tijelo i ostaje na mjestu pri svakom pokretu, oslobađajući pritisak na rame i pružajući više slobode u odabiru odjeće. Ljepljiva površina proteze je blaga prema koži, a sigurna u nošenju. Ne ostavlja tragove i ne koristi se nikakvo ljepilo za postavljanje.  Poboljšana silikonska formula, stvara ultra-mekani oblik grudi s najprirodnijim izgledom i osjećajem. CONTACT proteza je trokutastog simetričnog oblika – može se nositi na lijevoj ili desnoj strani.

Zamislite osjećaj slobode kao nekada, ne nošenje grudnjaka u nekim prilikama ili odjevnim kombinacijama. Zamislite nošenje “normalnih” kupaćih kostima, onih vaših predivnih koji stoje već polako zaboravljeni u ladici donjeg rublja. Zamislite rasterećenje pritiska na ramenima koje vam ponekad stvaraju naramenice.

Pakiranje Amoena CONTACT (samoljepljive) silikonske proteze uključuje torbicu za diskretno skladištenje, s nizom uzoraka proizvoda za njegu kože, njegu i čišćenje proteze i uputama za uporabu.

Ova proteza ne ide na doznaku HZZO-a te je dostupna po narudžbi. Rok isporuke: do 20 radnih dana

Veličine 1 – 12

 

 

Imate pitanje? Javite nam se putem maila ili nazovite: 092/407-64-55

Moglo bi vas zanimati