Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

 Besplatna dostava za narudžbe iznad 70€

Silikonski umetak za asimetriju 1-2 veličine košarice

55,00 

Najniža cijena u 30 dana:

55,00 

Ovaj Evenly silikonski umetak posebno je dizajniran za izjednačavanje razlike od 1-2 veličine košarice kod asimetričnih grudi. Može se nositi u običnom grudnjaku ili posebnom grudnjaku s džepićima na strani manje dojke te stvara ujednačen, prirodan izgled.

Ovaj silikonski umetak je šuplji, lagano suženih rubova i savršeno je rješenje za žene koje imaju prirodnu asimetriju grudi razlike od 1-2 veličine košarice ili su bile podvrgnute mastektomiji, lumpektomiji ili rekonstrukciji grudi nakon raka dojke.

Evenly silikonski umetci izrađeni su od visokokvalitetnog, mekanog, prozirnog silikona koji dopušta da se vidi ton vaše kože te su time (gotovo) potpuno nevidljivi.

Prodaju se pojedinačno za nošenje samo na manjoj strani, u lijevoj ili desnoj košarici grudnjaka. Pogodni su za svakodnevno nošenje, čak i tijekom plivanja ili vježbanja. Možete ih koristiti bez ili sa posebnim Evenly puderom – 100% prirodnim, veganskim puderom bez talka koji se može nanijeti na grudi ili na silikonski umetak za dugotrajnu svježinu i glatku, svilenkastu udobnost.

 

Imate pitanje? Javite nam se putem maila ili nazovite: 092/407-64-55

Moglo bi vas zanimati